madempirie

Hvordan etablinerg af et madempirie giver dig business viden

madempirie

Efter vi har startet mange restauranter, er der mange der har spurgt os, hvordan vi nu har besluttet os for at gå ind i IT-verdenen, ved bl.a. at lancere apps og spil til gamere. Det er et godt spørgsmål, som vi godt forstår. Det virker jo ikke ligefrem logisk, at går fra det vi er bedst til: at lave mad, og i stedet vælger, at gå ind i IT branchen. Men det er der en god forklaring på.

Ligesom stifteren af lånevirksomheden Vivus har nævnt, er der rigtig mange fordele ved at starte en virksomhed. Ikke nok med at den kan hjælpe en med at få mad på bordet via. kapital – så er der også mange andre fede aspekter, som man får ud af at starte en business sammenlignet med, hvis man havde haft et normalt job.

Han nævner et par ting, og dem vil vi prøve at komme ind på i dette indlæg. Så lav en god kop kaffe, sæt dig tilbage i stolen, og læs med når vi nævner disse ting, som vi har lært af at starte flere restauranter, og som har givet os viden, som vi kan bruge i mange andre erhverv.

Du lærer om mindset

carpe diem

Det vigtigste af alt, som vi kan tage fra det at drive virksomhed må være, at man lærer om mindset. Man lærer om, hvordan man skal tænke positivt for at komme igennem de udfordringer helskindet, som bliver kastet mod en.

Vi tror selv super meget på, at man skal gribe dagen. “Carpe diem”, som det også bliver forklaret her.

Du lærer om at få noget til at lykkes

Vi ved det allesammen godt. Det er ikke altid at ting lykkes. Men som iværksætter må man sætte sig for, at tingene skal lykkes. Det vil sige, at man skal være så fastsat på at opnå success, at man er villig til at gøre hvad det vil koste, for at det i sidste ende lykkes. Dette er i den grad ikke let, men med erfaring, læring og masser af mentoring kan man komme rigtig langt.

Vi lærte at outsource

Det er super vigtigt at indse, at man ikke kan gøre alting selv. At man ikke selv skal bogføre, lave grafik, vedligeholde hjemmesiden, lave internet markedsføring, håndtere sociale medier, skrive indhold, og hvad, som nu ellers bliver kastet mod en. Vi fandt hurtigt ud af, at hvis vi prøvede på at gøre alting fejlede vi nemlig med alting. Dette er en vigtig lærestreg som mange iværksættere vil gøre sig i løbet af deres karriere på et eller andet tidspunkt. Det tør vi vædde på!

Du lærere at forhandle

Forhandling. Hvor er det vigtigt! Det er så vigtigt, at du kan få en ordentlig pris for det arbejde som du leverer. Det vil sige, at du skal vide, hvordan du får vækket interessen hos kunden, og hvordan du kan prissætte det ordentligt. Dette er lettere end gjort, og helt sikkert noget som kun kommer med erfaring.

Men bare bliv ved med at klø på, og så skal det hele nok lykkes! Tro på det!